MUTLULUK EVİMİZDE

Evimiz… Hayatımızın büyük bölümünü geçirdiğimiz, içinde kendimizi en özgür hissettiğimiz alan. Evde daha çok vakit geçirmeye başladığımız bu dönemde evinize biraz daha vakit ayırıp onu daha keyifli bir hale getirmeye ne dersiniz?

Karakalem çizimlerin hakim olduğu siyah beyaz tonlardaki %100 pamuklu nevresim setleri ile yatak odanızın havasını değiştirebilirsiniz. Yumuşacık dokusuyla içinizi ısıtacak kazayağı motifli battaniyelerimizle ise bu modern stili tamamlayabilirsiniz.

Eğer güne sıcak bir kahve veya çay ile başlamayı seviyorsanız koleksiyonun en şık parçalarından olan çay ve kahve fincan takımlarımız ile güne daha enerjik başlayarak kendinizi küçük bir tatlıyla şımartabilirsiniz.

Evimizin en fazla dekorasyon ürününü içinde barındıran salonda yapılacak ufak bir değişiklik bile büyük bir fark yaratarak sizi büyüleyebilir. Bu sezonun trendlerinden olan gold ve metalik tonlarının birleşmesiyle göz kamaştıran vazolar salonunuza ışıltılı bir dokunuş katacak. Yemek masanızda da hoş bir çiçek ile dekoratif olarak kullanabileceğiniz vazo çeşitlerimiz sizi gösterişli bir davet sofrasında hissettirebilir.

Evlerin olmazsa olmazı halılarda ise bu kış bir farklılık yapmaya ne dersiniz? Yumuşacık dokusu, modern duruşu ile akrilik postlarımızı deneyip evinizdeki konforunuzu artırabilirsiniz. Klasikten şaşmayanlar için ise yepyeni dokuma halı, kilim ve post çeşitlerimiz mevcut. Zengin model, renk ve ebat seçenekleri ile salonunuza en yakışan halıyı bulabilirsiniz.

Evinizde hem çok doğal hem de çok lüks bir yemek sofrası hazırlamak, uyumu ve mükemmeliyeti bir arada yaşamak mümkün. İhtiyacınız olan ise sanat eserlerinden ilham alan bir yemek takımı, ona uyum sağlayan desenlerle hazırlanmış göz alıcı bir masa örtüsü ve sunumunuzu tamamlayacak olan mumluk, şamdan gibi dekoratif ürünler.  

Klasikten moderne, tarzınıza en çok yakışacak yatak odası, salon ve mutfak ürünlerimizle evinize mutluluk katmaya hazırız. Kış koleksiyonumuzu incelemek, uygun fiyat avantajlarımızdan yararlanmak için sizi mağazalarımıza ve www.englishhome.com’a bekleriz.