Kokuların Eşsiz Dokunuşu

Kokuların güçlü etkisiyle kendimizi bambaşka bir yerde, farklı anıların içinde bulabiliyoruz. İşte tam o an derin bir nefes alın ve o eşsiz kokuyu içinize çekin… Bazen uçsuz bucaksız maviliklerde, martı sesleriyle karışmış deniz kokusu bazen de doğanın tam içinde yemyeşil çimenlerin kokusuyla karışmış gül bahçelerinde… Tüm gün cildinizi ve ruhunuzu saran çarpıcı kokuları biraz daha yakından inceleyelim mi?

Yıllardır değişmeyen, geleneksel temizliğin vazgeçilmezi sabun çeşitleri cildinize özenle bakım yaparken ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri de sağlıyor. English Home’un doğallıktan şaşmayanlar için hazırladığı sabun çeşitleri temizlik hissini ön plana çıkarıyor. Zeytinyağı özlü, defne yaprağı ile harmanlanmış katı sabunlardan gül, papatya, erguvan gibi kokularıyla baskın ama bir o kadar da ferahlık hissi yaratan çiçek aromalı katı sabunlardan kendi zevkinize uyanı mutlaka bulacaksınız.

Cildinizin gün boyu mükemmel kokmasını sağlayan kalıcı etkisiyle günlük kullanıma uygun vücut spreyleri de kişisel bakım ürünlerinde en çok tercih edilenler arasında. Özellikle her an yanınızda taşıyabileceğiniz boylarıyla ve tüm gün etkisini sürdüren parfüm esanslarıyla hazırlanmış vücut spreylerimizi denemenizi öneririz. 

Parfümler ise mevsime, kişiliğimize, ruh halimize göre değişkenlik gösteren ürünlerdir. Kişisel bakım koleksiyonumuzun tazelik veren, romantik çiçek kokulu parfüm çeşitlerinden sizi en iyi anlatan parfümü seçebilirsiniz.

Özellikle son dönemde herkesin sıklıkla kullandığı ürün ise kolonya. Hem hijyen hem de ferahlık sağlayan kolonyaların en eskimeyeni ise limon kolonyası; Bayramlarda, özel günlerde misafirlere ikram ettiğimiz aynı zamanda kişisel bakımda da kullandığımız bir klasik. Yenilik sevenlere ise beyaz çiçeklerin huzur dolu saf kokusu veya mandalin kokulu kolonya çeşitleri de English Home’da keşfedebileceğiniz ürünlerden bazıları.

 Vazgeçemeyeceğiniz birçok ürünümüzü keşfetmeniz için sizleri mağazalarımıza ve www.englishhome.com sitemize davet ediyoruz.