Evde Kış Keyfi

Evimize daha çok vakit ayırdığımız bu dönemde kış aylarının da gelmesi ile birlikte yaşam alanlarımızdan daha çok keyif almanın yollarını aramaya başladık. Evde kış keyfinizi artıracak önerilerimizi bulacağınız yazımız yayında!

Yağmur yağarken evde olmak gibisi yok! Hele bir yandan en sevdiğiniz dizinizi izliyorsanız… İşte tam da bu anınıza eşlik ederek sizi şefkatle saracak TV battaniyelerimizle bu keyfi ikiye katlayabilirsiniz. Akrilik kumaştan üretilerek, kış renklerinin ve desenlerinin hakim olduğu veya wellsoft kumaşı sayesinde ekstra yumuşaklık sağlayan TV battaniye seçeneklerimizi hemen inceleyebilirsiniz. Kış aylarının vazgeçilmezi ev çorapları ise farklı desenleriyle sizi ısıtacak diğer ürünlerimizden biri.   

Evinizde sizi en konforlu, en mutlu hissettiren yer neresi? Favori köşenizde kitabınızı okurken içeceğiniz sıcak çikolatanızı bu sefer farklı bir kupada denemeye ne dersiniz? Eğer siz de rutinlerinizin dışına çıkmak isterseniz English Home’un kış aylarına yakışan eğlenceli figürleri ile hazırlanan ters dönen kupa çeşitlerinden birini kendinize seçebilirsiniz.

Evde en çok vakit geçirdiğimiz alanların başında gelen salonunuzda yapacağınız dekoratif değişikliklerle kış modasını yakalamanız mümkün. Düz renk seçeneklerinden, kırçıllı desene, minimal çiçek desenlerinden, sanatsal çizgilere kadar birçok seçenek sunan koltuk şallarımızdan tarzınıza yakışanı bulmanız çok kolay! Zarif aksesuarlar, ışıltılı çerçeveler, evinize sıcaklık katacak mumluklar ve daha fazlası için sizi salon ve dekorasyon çeşitlerimizi keşfetmeye davet ediyoruz.

TV battaniyesinden koltuk şallarına, eğlenceli kupalardan dekoratif ürünlere, ev terliklerinden sıcacık çorap çeşitlerine kadar evde kış keyfinizi artıracak zengin ürün çeşitliliği ile evinizdeki mutlu anlarınıza eşlik ediyoruz. Sizleri ürünlerimizle tanışmaya mağazalarımıza ve englishhome.com adresimize bekliyoruz.