Yazı Balkonunuzda Yaşayın!

Havaların ısınmasıyla evde en çok zaman geçirilen bölümlerden biri de şüphesiz balkonlardır. Böyle olunca da balkonunuzu kendi zevkinize göre döşeyip istediğiniz aksesuarlarla renklendirmek zamanınızı daha da güzelleştirmenizi sağlayacak.

 Günün yorgunluğunu attığınız, kendinizi motive ettiğiniz, keyifli sohbetleri yaptığınız balkonunuzda değişim yapmanın tam sırası…

Tüm güzellikleri evinize getirecek rengarenk ve güzel kokan çiçekleri yeni koleksiyonumuzdaki saksılarla birlikte dekore etmenizi öneriyoruz. Petunya, sardunya, menekşe, karanfil gibi çiçekleri raflara, balkon çiçekliklerine veya duvar saksılarına koyarak güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Seçeceğiniz renk renk çiçekler, English Home’un saksılarına hem çok yakışacak hem de balkonunuza ferah bir ortam sunacak.Mavinin zarafetini hediyelerinize taşıyacağınız farklı tasarımlardaki kupalar, çay fincanları, çerezlikler ve pasta tabakları annelerinizin sunumlarına zariflik katacak.

Dekorasyon ürünlerimiz ile  güzel bir balkon dizaynı oluşturmak çok kolay. Yeni koleksiyonumuzdaki birbirinden şık masa örtülerimizi; üzerine koyacağınız küçük sukulent saksılar, mumlar, mumluklar ve küçük dekoratif objelerle detaylandırabilir, kendi zevkinizi yansıtabilirsiniz.

Evin en keyifli yerlerinden biri olan balkonda uzun zaman geçirmek konfor ister. Bu nedenle hem renklerini hem de desenlerini çok seveceğiniz tam balkonunuza göre olan yaz koleksiyonumuzdaki kırlentler, sandalye ve oturma köşelerinizde bütünlük sağlayacak.

Özellikle akşamları küçük aydınlatma seçenekleriyle balkonunuzda hem şıklık hem de görselliğini zenginleştireceğiniz fenerler ve mumluklar da vazgeçilmeziniz olacak. Vanilya kokulu mumların stresi azaltmasına yardımcı olmasıyla birlikte şık fener ve mumluklara koymanız güzel bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. English Home’un beyaz, gold ve rengarenk ürün seçenekleri balkonunuzda farklı bir atmosfer yaratacak.

Halı ve kilimlerin odalara bütünlük kattığı gerçeği yadsınamaz. Balkonunuza uygun renk ve boyutlardaki kilimlerimizle dekorasyonunuzu tamamlayabilir, kitabınızı kahvenizi alıp güzel bir zaman geçirebilirsiniz…