Yaz Keyfini Yaşatan Yaşam Alanları

İçimizin cıvıl cıvıl olduğu ve yazın en güzel anlarını yaşadığımız bu günlerde,  keyfi hayatımızın her alanına yaymak istiyoruz. Sizler için yaşam alanlarınızda yaz keyfini doyasıya çıkaracağınız öneriler hazırladık. Keyifli okumalar. 😊

Sevdiklerimizle şık sofralarda ve sunumlarda buluşmayı çok seviyoruz. Sade ve zamansız tasarımlı çay fincan takımlarınıza, çiçek çubuklu kokularla kombinleyebilir ve görsel bir şölen sunarken, misafirlerinizi mis kokularla ağırlayabilirsiniz. Bunun için Navy Dots Porselen 2’li Çay Fincan Takımı ve Soft Bouquet Kokulu Çubuk tam size göre.

Yaz kış fark etmeden, mumların zarif şıklığından vazgeçmeyenleri buraya alalım. 😊
Eşsiz notaların birleşiminden oluşan bu zarif görüntü ile keyifli zaman geçirdiğiniz alanlarda konforunuzu arttırabilirsiniz. Bu şık sehpa görünümünü dekoratif kutular ve dergilerle destekleyerek kendi tarzını oluşturabilirsiniz.

Oturma alanlarındaki sehpalarımızı görsel bir şölene çeviriyoruz. Birbirinden farklı ama bir bütün halinde birbirini tamamlayan parçaların bir araya gelmesi ile mükemmel bir kompozisyon oluşturabilirsiniz.

Yeni ürünlerimizle stil sahibi evlerinize konuk olmaya devam ediyoruz. Ahşap sehpalarla, natural sehpaları bir arada kullanıyor, hasırın sadeliğiyle yaşam alanlarınızda şık alanlar oluşturuyoruz. Böylece trend ve doğal bir alan elde edebilirsiniz.  

Kırlentler ise oturma gruplarımızın olmazsa olmaz parçaları. Keyfinize ve modunuza göre farklı desenlerde kırlent kullanımları, yeni koltuk almış hissi uyandıracaktır. Tarzınıza uyabileceğini düşündüğümüz zamansız Alianne ve Vernon Dokuma Kırlent Kılıflarını incelemenizi öneririz.

Hasır kullanımı ile evimizi daha natürel bir havaya soktuk. Şimdi ise bu havaya şık dokunuşlar ekleyelim…
Shine Bright Porselen Küpler eşsiz deseni, vazgeçilmez porselen yapısı ile aradınız şıklığı yaşam alanlarınıza getiriyor.

Mavi ve beyazın sakinleştirici birleşimiyle tasarlanan porselen vazolar sayesinde, evinizdeki huzur hissi hiç kaybolmayacak.

Yaşam alanlarınız için hazırladığımız ipuçları videomuzda detaylı izleyebilir; tüm bu parçalara ise English Home mağazalarından ve englishhome.com’dan ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply