Yaz Enerjisini Yaşatacak İpuçları

Yaz ayının verdiği o eşsiz sıcaklığı ve iyi hissettirme duygusunu çok seviyoruz. Bu enerjiyi hem hayatınızda hem de yaşam alanlarınızda yaşatabilir ve ortamınızı daha pozitif bir hale getirebilirsiniz. Detaylar ipuçlarımızda.
Keyifli okumalar. 😊

Etnik desenlerin evlerimize girmesiyle birlikte makromeler artık yaşam alanlarımızın her yerinde yerini aldı. Bu eşsiz örgü stilini salıncaklarımızda buluşturduk ve ortaya modern bir görünüm ortaya çıktı. Yazın keyfini bu salıncaklarda dinlenerek çıkarabilirsiniz.

Mavinin ve beyazın en güzel tonlarıyla ve desenleriyle tasarlanmış kırlentler yaz aylarınızın vazgeçilmezi olacak. Bahçe mobilyalarınıza çok yakışacak Branche Baskılı Dolgulu Kırlentler, çoklu kullanımı ile alanlarınızda eşsiz bir görünüm yaratacak. Bu güzel görünümü bozmaya kıyamayacaksınız. 😍

Şimdi biraz ferahlama zamanı. Yaz demek fresh içecekler demek. Özenle hazırladığınız sunumlarınıza yakışacak bir önerimiz var; Seana Cam 5 Parça Su Takımı
1,8 litre geniş haznesi ve 4 adet şık bardakları ile yaz keyfinizi taçlandırabilirsiniz.

Şık kırlentler modern salıncaklar, natürel sehpalar
Bu elegan görüntüyü farklı formlardaki fenerler ile tamamlamaya ne dersiniz? Ahşap fenerlerin yaydığı loş görüntü ile yaz enerjisini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Plaj çantalarınızın olmazsa olmazı peştamallarla şıklığınızdan ödün vermeyeceksiniz. Pamuklu ve nakışlı yapısı, yumuşacık dokusu ile Natural Peştamal ile havuzun ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Tatil hissini her yere taşımayı çok seviyoruz. Balkonumuzda, terasımızda ya da bahçemizde tatilde olamazsak bile şezlonglarımızı serip bu hissi yaşıyoruz. Bu hissiyattan vazgeçmeyenler için yazlık ürünlerimizi incelemeye bekleriz. 😊

Yaz enerjisini yaşam alanlarımızda daha fazla hissettirmek için, evimizin farklı noktalarında canlı renkleri kullanabilirsiniz. Dikkat çekici alanlara konumlandıracağınız renkli vazolar ve canlı renkli çiçekler evinizin vazgeçilmez köşeleri olacaktır.

Bu ipuçlarına ek olarak minimal dokunuşlar ekleyerek evinizin havasını bambaşka konuma taşıyabilirsiniz. Naturel Koleksiyonumuzun en gözde parçalarından Terra Vazo ile bu hayatı yakalayabilirsiniz.

Yazın enerjisi ve keyfi en çok evimizde çıkar. Keyfinizi arttıracak ürünlerin detaylarına videomuzda ulaşabilir; tüm bu parçalara ise English Home mağazalarımızdan ve englishhome.com’dan inceleyebilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply