Yatak Odanız İçin Konforlu ve Doğal Dokunuşlar

Yatak odanızda günün yorgunluğunu ve stresini atmanız için; 15 – 21 Ağustos tarihleri arasında seçili nevresim takımı ve nevresim setlerinden 1 alana 1 bedava kampanyası başlatıp, küçük dokunuşlar hazırladık. Detaylar yazımızda, keyifli okumalar. 😌

Doğanın en güzel renkleriyle hazırlanmış nevresim takımlarına yer vermeniz, yatak odanızda eşsiz bir görünüm kazandıracaktır. Hem mavi hem de toprak tonlarını bir arada kullandığınız nevresim takımları ile yatak odanız huzur veren bir ortam oluşturabilirsiniz.

Yatağınızda çoklu yastık kullanımınıza ek kırlentlerden de yararlanabilirsiniz. Geçmişten günümüze modası hiç geçmeyen örgü kırlentleri, dokuma kırlentlerle bir arada kullanmanız zarif bir görüntü yakalamanızı sağlayacak. Hem görünüm hem de rahatlık açısından sizlerin konfor alanınızı arttıracaktır.

Yaşam alanlarınızın her alanında olduğu gibi yatak odanızda da duyularınızı arttırmak ve rahatlamak için özel notlarla oluşturulmuş mumları yatak başlıklarınızda tercih edebilirsiniz. Bu görüntüyü hasır çerçeveler ve gold saksılı çiçeklerle zevkli bir dokunuş oluşturabilirsiniz.

Canlı çiçeklerin enerjisini sevdiğimiz kadar yapay çiçeklerinde yıpranmayan ve değişmeyen şık görüntüsünü de çok seviyoruz. Rachel Vazolu Yapay Çiçek’in şık gold rengi, cam önlerinizi renklendirecek ve hoş bir hava yaratmanızı sağlayacaktır.

Yatak odanızda oturma gruplarınızı hareketlendirecek küçük ipucumuzdayız. 😊
Farklı doku ve farklı tonlardaki kırlentlerin bir arada oluşturduğu kompozisyon ortamınızı daha konforlu ve şık bir hale getirecektir.

Yatak odasında küçük atıştırmalıkları kim sevmez ki? 😋
Bu kaçamaklarınızı şık detaylarla taçlandırabilir, dekoratif temalı ve minimalist tasarım ürünlerle göz zevkinizi arttırabilirsiniz.

Yatak odamızda doyasıya vakit geçirmek mi? Çünkü #EvimizdeKeyfimizBilir 😊 Yatak odanız için konforlu ve doğal parçaları English Home mağazalarından ve englishhome.com’dan ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply