Ünlü Şeflerin Tercihi Mutfağınızda!

Lezzetli yemekler ve şık sofralarla evin en keyifli alanlarından olan mutfakta "şef benim" diyenler, bu yazımız tam sizlere göre!

Lezzetli yemekler ve şık sofralarla evin en keyifli alanlarından olan mutfakta “şef benim” diyenler, bu yazımız tam sizlere göre! Mutfağınızda yeni ürünleri kullanmayı seviyorsanız, bir sonraki kekinizi yeni meyveli kalıplarımızla denemeye ne dersiniz? Şimdiden afiyet olsun.

Türkiye’de ilk kez ve sadece English Home’da bulabileceğiniz yepyeni meyveli kalıplarımız ünlü şef Danilo Zanna’nın benzersiz Caprese Kek tarifi ile buluştu. Pratik olduğu kadar şık görüntüsü ile de dikkat çeken tarif için videomuzu izleyebilirsiniz.

Siz de bu lezzetli tarifi evinizde deneyebilir, hem göze hem de mideye hitap eden tatlınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Tarif yapım aşamasında ve sunumda kullanılan tüm ürünlere English Home mağazalarından ve englishhome.com‘dan ulaşabilirsiniz. Özellikle sıradışı görüntüsü ile çay saatlerinize yenilik katacak kalıplarımızı incelemeyi unutmayın.

https://www.englishhome.com/cay-saati/

No Comments

    Leave a Reply