Tatil Çantamızda Neler Olmalı?

Tüm yıl çalıştık, şimdi yaz tatili için planlar yapma zamanı. 🏖️
Tatil çantamızda neler olmalı, hazırlarken neleri unutmamalıyız şimdi yazımızda. Keyifli okumalar.

Plajda, kumsalda ya da havuz başında eşyalarınızı kolayca taşımak için yanınıza bir plaj çantası almanız faydalı olacaktır. Yazın sıcacık ruhunu yansıtan rengârenk plaj çantaları, plaj tarzınıza mükemmel uyum sağlayacak.

Renkli parçalardan devam edelim. 🥰
Kimileriniz otel tatilinde dinlenmeyi seçerken, kimileriniz macera tatili seçebilir. Plaj terlikleriniz tüm tatil rotalarınıza uygun olmalıdır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen plaj terlikleri, plaj çantamızın tabi ki olmazsa olmazı…

Havuz başında güneşlenirken ve denizden çıktığınızda kurulanmak için de kolayca kullanabileceğiniz plaj havluları ve peştamallar de çantanızda eksik olmaması gereken en önemli parçalardan.
Renkleri sevenler için modern desenli ürünler, sadelikten hoşlananlar için de düz renk plaj havlusu seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Yaz aylarında su tüketimi her zaman çok önemlidir. Çantanıza alacağınız termos ile suyunuzu güneş ışınlarından koruyarak uzun süre soğuk tutabilirsiniz. Ayrıca termoslar serin yaz akşamlarında da kahvenizi ya da çayınızı yanınıza almanız için çok işinize yarayacak.

Tatil boyunca maruz kalınan yoğun güneş ışığı ve deniz tuzu ile cildimiz nemsiz ve kuru kalabilir. Vücudumuzun ihtiyacı olan nemi kaybetmemesi için bol su tüketilmeli ve nemlendiricilerden faydalanabilirsiniz. Özellikle avokadolu vücut losyonlarımızı çantanızdan eksik etmek istemeyeceksiniz. 🥑

Plaj çantanız ve ihtiyaç listeniz hazırsa, tatil için şimdi siz de hazırsınız. Birbirinden özel fırsatlar ve indirim avantajları ile tüm bu ürünleri englishhome.com ve English Home mağazalarında bulabilirsiniz.

Keyifli alışverişler. İyi tatiller. 💙

No Comments

    Leave a Reply