Sonbahar Rüzgarıyla Evlerinizi Tazeleyen Modern Manifest Koleksiyonu

2023 Sonbahar Koleksiyonumuz Modern Manifest ile sonbaharın sofistike tarzını ve eşsiz dokusunu evlerimize taşıyoruz. Sonbahar mevsiminin tüm renk paletlerini kullanarak hazırladığımız koleksiyonumuz her eve ve her zevke hitap eden parçalardan oluşuyor.

Sonbaharın esintisinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonumuz, yaşam alanlarımıza sıcak ve bir o kadar büyüleyici bir atmosfer kazandırıyor. Temasında soyut ve modern dokunuşların izlerini barındıran özel koleksiyonumuz; kırlentlerden vazo ve biblolara, nevresim takımlarından TV battaniyeleri ve tabaklara kadar onlarca parçasıyla evleri baştan sona sonbahara hazırlıyor.    

Modern Manifest koleksiyonun, cesur ve derin siyah tonları evinizin havasını güçlendirirken, kiremit tonları ise sıcak ve enerjik bir etki oluşturuyor.

Modern Manifest Kolesiyonumuzda, desenlerdeki çizgisel nakış etkisi, sezonun trendlerini öne çıkarıyor. Oturma odasında zarif yastıklarla, mutfakta modern desenli tabaklarla ve banyolardaki havluların geometrik nakışları sonbaharın eşsiz etkisini yaşam alanlarımıza taşıyor.

2023 Sonbahar Koleksiyonumuz Modern Manisfest ile ilgili tüm detaylara ve çok daha fazlasına English Home mağazalarımızdan, www.englishhome.com’dan ve English Home mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply