Sıcacık Kış Önerileri

Sonbaharın gelmesi ile evlerde kış hazırlıkları da başladı, özellikle yaşam alanlarında stil değişikliğine gidilerek ufak ama fark yaratan dokunuşlar yapılıyor. Bu haftaki yazımızda sizlere yatak odası ve salon dekorasyonunuza ilham verecek sıcacık öneriler hazırladık.

Havaların soğumasıyla battaniye modelleri evin farklı yerlerinde yerini almaya başladı bile. Kış trendlerinden ilham alınarak güz çiçeklerinin öne çıktığı tertemiz nevresimler yataklara seriliyor, ayak ucuna doğru ise desenleri ve renkleriyle yatak takımıza uyum sağlayacak battaniyeler yerleştiriliyor. Çift taraflı kullanım imkanı sağlayan battaniyelerimizin mor-bej, kiremit-haki, siyah-bej gibi farklı renk seçenekleri de mevcut. Ekose desenli simli battaniyelerimiz ise şık olduğu kadar modern görüntüsüyle de yatak odalarınıza çok yakışacak.

Battaniyeler sadece yatak odasında değil artık salon ve oturma odalarında da sıkça tercih ediliyor. Kışın vazgeçilmez deseni ekose bu sefer akrilik simli TV battaniyesi olarak karşımıza çıkıyor. TV battaniyeleri, koltuklarınızda dekoratif amaçlı kullanılacağı gibi gece televizyon keyfi sırasında da üşüyüp üzerinize örtebileceğiniz fonksiyonel amacıyla da kullanılıyor. Akrilik TV battaniyeleri yüne benzeyen yapısıyla hem kullanım rahatlığı hem de ekstra sıcaklık, Wellsoft TV battaniyeleri peluş özelliği ile ekstra yumuşaklık, Polar TV battaniye çeşitlerimiz ise ince olmasına rağmen yine güçlü bir sıcaklık hissi sağlar.  

Kış aylarında en çok tercih edilen bir diğer unsur ise koltuk şalları. Yaşam alanınızın ambiansını değiştiren, basit ama etkili bir dekorasyon ürünü olan koltuk şalları bu sezon da evinizi süsleyecek. Modern desenlerden oluşan %100 akrilik, püsküllü koltuk şalı modellerimiz ince ve yumuşacık formuyla koltuğunuza çok yakışacak. Pamuklu koltuk şalı modellerimiz ise bu kışın trendlerinden kazayağı ve balıksırtı desenleri ile birleşerek evlerinize konuk olacak.

Kışın soğuk havasını ısıtacak birbirinden farklı ve kaliteli battaniye çeşitlerimizi incelemek için sizi mağazalarımıza ve www.englishhome.com sitemize bekliyoruz.