Salonunuzu Küçük Dokunuşlarla Tasarlayın

Salonumuz, sevdiklerimizle belki de en fazla vakit geçirdiğimiz yaşam alanı…
Bu yaşam alanında küçük dokunuşlarla bambaşka bir hava yakalayabilirsiniz. Bunun için sizlere keyifli bir yazı hazırladık. 😊

Kırlentler koltuklarımızın olmazsa olmazları. Birden çok kırlenti bir arada kullandığımızı da artık bilmeyen yok. 😊
Farklı dokulardaki kırlentleri bir arada kullanmanız, şık ve dolu dolu bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Her mevsim salonunuzda canlı çiçek kullanmanız hem sizin hem de evinizin enerjisini arttıracaktır. Bu çiçekleri hazeran vazolarla buluşturabilir ve şık sunumlar hazırlayabilirsiniz. Aradığınız şık ve doğal vazolara English Home’dan ulaşabilirsiniz.

Şimdide biraz kendinizi şımartma zamanı. 😇
Hasır sehpaların doğal görünümün sağladığı huzur ile sevdiklerinizle dilediğiniz gibi çay & kahve keyfi yapabilirsiniz. Bu keyfinize Dentro Seramik Kupa ve Monaco French Press eşlik etsin.

Farklı duyulara hitap etmek ve daima iyi hissetmeniz için kokusu kalıcı mumları tercih edebilirsiniz. Curl Kokulu Mum’un yalın ve doğal görünümü ortamınıza stil sahibi bir hava katarken, muhteşem kokusuyla evinizin vazgeçilmez bir parçası olacak.

Doğal ahşap görüntüsünü, dokuma halılar ile desteklemek salonunuzda güçlü bir etki yaratacaktır. Samara Bukle Halı’nın sade görünümü, güçlü dokusu ve her salona uyum sağlayacak rengi ile evinize etkili bir dokunuş yapabilirsiniz.

Sevdiklerinizi salonunuzda keyifle ağırlamanızı istiyoruz. Bunun için aradığınız tüm ihtiyaçlara English Home mağazalarında ve www.englishhome.com’dan ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply