Okulda da Keyfimiz Bilir

En heyecanlı dönem başlıyor, okullar açılıyor…
Hem okulda hem de evinizde keyfinize keyif katacak ürünlerimizle, ilk gün heyecanınızı paylaşıyoruz. Tüm öğrencilere ve velilere başarılı bir eğitim yılı diliyoruz. Okulda da #keyfimizbilir 🎓

Sağlık kafa, sağlam vücutta saklıdır sözüne gönülden katılıyoruz. Çocuğunuza sağlıklı bir kahvaltılar hazırlayarak, güne verimli başlamasını sağlayabilirsiniz. Hazırladığınız öğünleri, Trendy Plastik 3 Bölmeli Lunch Box’lara koyabilir ve güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Sağlıklı beslenmeye ek, gün içerisindeki sıvı tüketimi çocuğunuzun sağlığı için oldukça önemli. Okulda da su içmeyi eğlenceli hale getirmeye ne dersiniz? Cam Pipetli Şişeler çocuklarınızın vazgeçilmezi olacak.

Yeni okul dönemi demek bolca yeni kitap, yeni defter ve yeni kalem demek…
Bu ürünleri yıl boyu muhafaza edebilmek çok kıymetli. Hem çocuğunuzun odasını daha düzenli olması ve bu düzeni sağlarken de dekoratif bir görünüm kazandırmak için Shine Sepetler tam size göre.

Çocuğunuzun sağlığını biz de çok önemsiyoruz. Okulda, kantinde, serviste, toplu taşımada çok rahatlıkla yanlarında taşıyabilecekleri yeni kolonyalar tasarladık. 80° alkol oranıyla mikroplara karşı içimiz artık çok daha rahat. Üstelik hoş kokularla hazırlanan kolonyalarımız ile tüm gün ferahlatan etki hep yanınızda.

Derslerimizi dinledik, ödevlerimizi yaptık. Şimdi ise biraz keyif zamanı. Banyo sonrası çocuğunuzun keyfini arttıracak, rahatlayıp gevşemesini sağlayacak yumuşacık bornozlarımızı çok seveceksiniz. Çocuğunuz bir süre evde bornozla dolaşmak isteyebilir ve bu keyfi biraz uzatabilir, lütfen bize kızmayın. 😊

Bu yeniliğin içerisinde yeni bir nevresim takımı neden olmasını? Odasının havasını değiştirecek, iç açıcı renkleriyle tasarlanmış, yumuşacık nevresim takımlarıyla çocuğunuzun odasını değiştirmeye ne dersiniz?

Tüm bu ihtiyaçlar ve daha fazlası için sizleri English Home mağazalarına ve englishhome.com’a bekliyoruz.
Okulda da evimizde de #keyfimizbilir. 😊

No Comments

    Leave a Reply