Natural Collection 2022

Doğal çizgilerin natural kumaşlarla dansıyla, içinizde doğaya yolculuk başlatacak doğal bir serüven;
English Home Natural Collection 2022

Doğallıktan ilham alan sofralarda yer alan sofra ürünleri ve doğanın evlerimize misafir olduğu renk tonları yaşam alanlarımızın huzur kaynağı olacak.
Stoneware pişirme grubu ürünleri lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmanızı sağlarken, ahşap tonlarındaki amerikan servisler, vazolar, peçete tutacakları ve runnerlar sofralarınızın şık parçaları olmaya aday…

Doğadan esinlenen ev tınılarının doğal tasarımlarla olan ahengi her eve huzur getirecek…
İpliği boyalı nevresim takımlarının doğal pamuk yapısı, huzur veren deseni ile yatak odalarınızda zarif yansımalar yaratmanızı sağlıyor. Bu zarafet fenerler ve vazolarla desteklendiğinde şıklığınız daha çok arttıyor.

Doğal materyallerle tasarlanan el yapımı ürünler sofistike dekorasyonların ilk tercihi olacak.
Doğal detaylar ve tonlarla salonlarımızı süsleyen tasarımlar evlerimizin sıcaklığını ise bütünleyecek.
Hasır sepetler, doğal kilimler, nakışlı kırlentler ve yumuşacık koltuk şalları ile aradığınız huzuru English Home Natural Collection 2022’de bulacaksınız.

Doğadan ilham alınan koku notalarının cazibesi yaşam enerjinizle buluşuyor…
Amber ve mimosanın eşsiz koku notaları mumlarda, oda spreylerinde, sıvı sabunlarda ve kokulu çubuklarda buluştu. Bu eşsiz kokuları hem tek başına hem de birlikte kullanabilirsiniz.
Çünkü #EvimizdeKeyfimizBilir 🥰

Natural Collection ile evlerde doğanın uyanışı başlasın…
Berjerler, puflar, benchler bu uyanışa mükemmel bir uyumla eşlik ederken; vazolar, kırlentler ve halılar bu uyumu destekleyen mükemmel bir başyapıt olarak evlerimizde yer alıyor.

English Home Natural Collection 2022 parçalarına mağazalarımızda ve englishhome.com’da ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler. ☺️

No Comments

    Leave a Reply