Mıx & Match Koleksiyonu

Yenilikçi anlayışımızla yola çıkarak, bambaşka bir koleksiyonu evlerinize getiriyoruz. Mix & Match Koleksiyonu ile dilediğiniz ürünü keyfinize göre dekore edebilirsiniz.

Herkesin keyfine göre tamamlayacağı nevresim modelleri ve kahve fincan takımlarından oluşan koleksiyonumuz yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Yatak odanız için dilediğiniz çarşaf, yastık kılıfı ve nevresimleri kendi zevkinize göre birleştirebilir takım haline getirebilirsiniz.

Sofralarınız için 2’li kahve fincan takımlarından dilediğiniz renk ve desenlerden seçerek yeni fincan takımları oluşturabilir, bambaşka bir hava yaratabilirsiniz. Farklı tınıların detaylardaki uyumu ile kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Hem kendini hem de evini özgürleştir mottosuyla yola çıkan Mix & Match Koleksiyonumuz, farklı desenlerdeki ürünleri tekli alma imkânını kullanıcısına sunuyor. İlhamını özgün ve zamansız tasarımlarla birleştiren bu yeni koleksiyon, yeni trendleri belirleyen zıtlıkların ve farklı desenlerin mükemmel birleşimine şahit olmamızı sağlıyor.

Tarzınızı ortaya koyabileceğiniz, özgürleşeceğiniz, dilediğiniz gibi karıştırıp yakıştıracağınız bu benzersiz özel koleksiyonu seçili English Home mağazalarından ve englishhome.com’dan ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply