Kalabalık Yaz Sofralarında Yaz Esintileri

Sevdiklerinizde keyifli sofralar kurmanız için 31 Ağustos’a kadar sofra & mutfak ve dekorasyon ürünlerinde %50 + %20 indirim fırsatı English Home mağazalarında ve englishhome.com’da sizi bekliyor. Bu fırsata özel kalabalık sofralarınızda yazın en güzel esintilerini yansıtabilmeniz için ipuçları hazırladık. Keyifli okumalar. 🥰

Yaz çiçeklerini soframızdan eksik etmemek konusunda ısrarcı ve kararlıyız. 😍
Keyfinizi daha çok arttıracak yaz çiçeklerinizle şık bir sofra hazırlamak mümkün. Bu şıklığı Basket Cam Vazo ile tamamlayabilir, vazgeçilmez görünümler elde edebilirsiniz.

Yaz demek mavi tonları ve deniz demek…
Yazı hala çok yoğun hissettiğimiz bu günlerde marin temayı da sofralarınıza taşıyabilirsiniz. Bu temayı desteklemek için mavi çizgili runnerları birlikte kullanabilirsiniz.

Yaz esintilerini yaşattığınız sofranızda sade ve şık yemek takımları tercih ederek kusursuz bir etki yaratabilirsiniz. Dentro Seramik 4 Kişilik Yemek Takımı bu konuda tüm beklentilerinizi karşılayacak ve yemek masanızda estetik tınılar oluşturmanızı sağlayacaktır.

Yaz esintili sofralarınızı şık bir görünüm kazandırma da sıra. 😌
Kadeh ve farklı boylardaki meşrubat bardaklarının bir arada kullanımı sofranızda bir bütünlük yaratacaktır. Bu parçaları şeffaf renklerde tercih etmeniz, her öğününüze 5 yıldızlı restoran havası katacaktır.

Şık yemek takımları, denizi anımsatacak runnerlar, elegan bardaklar
Tüm bu detayları dekoratif tepsilerle destekleyebilir, servis edeceğiniz tüm ürünleri bir arada kullanabilirsiniz. Özellikle hasır tepsiler sofranızın gözde parçalarından olacak.

Sevdiklerinizle lezzetli yemeklerin ve samimi sohbetlerin hiç tükenmediği sofralarda buluşmanızı diliyoruz. Bu sofralar için aradığınız her şey Kalabalık Yaz Sofralarında Yaz Esintileri videomuzda, tüm ürünlerimizde English Home mağazalarında ve englishhome.com’da.

No Comments

    Leave a Reply