Düzenli Bir Ev İçin Keyifli İpuçları

Kimi zaman yoğunluğumuzdan, kimi zaman da modumuzdan dolayı evlerimiz istediğimiz düzende olmayabiliyor. Biz de 14 Ocak Ev Düzenleme Günü’ne özel, sizlere düzenli bir ev için keyifli ipuçları hazırladık. İyi okumalar. 🥰

Dolap içlerinizin, bazalarınızın ve çekmecelerinizin çok daha temiz ve düzenli olması için hurçları kullanabilirsiniz. Özellikle bu hurçlar yazlık – kışlık dolap düzeninde yer açısından sizlere kolaylık sağlayacaktır. Tabii ki bu düzenlemelerin olmazsa olmazı dolap içi kokularını da unutmamak lazım. Kıyafetleriniz artık çok daha temiz ve fresh kokacak!

Ev düzenlemenin en büyük kahramanlarından biri de sepetler
Banyoda havlularınızı, salonda dergileriniz, balkonda saksılarınızı koyabilir ve bu ürünleri çok fonksiyonel kullanabilirsiniz. Kolay dağılabilecek alanları çok hızlı şekilde toparlayarak zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Her alanda olduğu gibi mutfaklarımızın kullanım alanlarını efektif bir şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ama bunu da yaparken de şık görüntüden ödün vermek istemiyorsanız özellikle gold detaylı kupalıkları kullanabilirsiniz. Bu parçalar mutfağınıza yeni bir düzen sağlarken, aynı zamanda da şık bir restoran havasını evinizde yaşamanızı sağlayacak.

Mutfak demişken buzdolabından da bahsetmemek olmaz. Meyveler, sebzeler, yemekler derken ister istemez dağılan dolaplar için de bir çözüm önerilerimiz var tabii ki. Mutfak düzenleyicileri ve saklama kapları sayesinde her ürüne ayrı alan sağlayabilir, çok daha düzenli bir görünüm sağlayabiliriz. Böylece yiyeceklerinizin ömürlerini de uzatabilirsiniz.

Eveeet gelelim en çok dağılan hatta kaybolan takılara. Birbirine dolanmış kolyeleri açmak, teki kaybolmuş küpeleri bulmak, taşları düşmüş yüzükleri tamir etmek… Bunları yaşamamak adına takılarımızı özenle korumak ve saklamak için çok şık bir önerimiz var. Dekoratif kutularımız ve takılıklarımız yatak odanızın şıklığını daha çok arttıracak ve ürünlerinizi özenle muhafaza etmenizi sağlayacak.

Kitaplarımız, kütüphanemiz evimizin en değerlilerinden. Çok fazla kitabınız var, bir şekilde kütüphanenizde dilediğiniz düzeni sağlayamıyor musunuz? Zamansız görünümüyle tasarlanmış, hem kitap tutucu hem de tek başına dekoratif aksesuar olarak kullanabileceğiniz kitap tutucuları tam da aradığınız bir parça…

Evimizin hemen hemen her alanını düzenledik, şimdi bu nefis görüntünün tadını çıkarma zamanı. Bu elegan görüntüyü mis gibi kokan kokulu çubuklar ve mumlarla taçlandırabilirsiniz. 😌

Evinizin düzeni için aradığınız tüm bu parçalar ve daha fazlasına English Home mağazalarından ve englishhome.com’dan ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply