Dırect Message x Englısh Home

Deniz Marşan’ın özgün, zamansız ve renkli markası Direct Message ile yaptığımız koleksiyonumuzla karşınızdayız. Direct Message x English Home koleksiyonumuz ile evleriniz değişiyor.

Farklı ruh halini yansıtan keyfine ve kendine güvenen herkesin evine, retro desenlerin rengârenk dokularla buluştuğu ürünler geliyor. Nevresim seti, yatak örtüsü, minder, koltuk şalı, TV battaniyesi, kırlent ve halı modellerinden oluşan renkli koleksiyon ile özgür ruhunuzu dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz.

Özgün ve zamansız parçalarla tasarlanan yeni koleksiyonumuz sizin için farklı bir tarz oluşturacak. Deniz Marşan’ın kendine has tarzını ve ruh halini hissettiğimiz koleksiyonda özel ürünler kadınların el emeğiyle oluşturuldu.

Hem kendini hem de evini özgürleştir mottosuyla yola çıkarılarak hazırlanan koleksiyonumuz, detayların kusursuzluğunu anlatıyor. Benzersiz renk enerjisinden etkilenen herkesin eviyle bütünleşecek koleksiyon, ev dekorasyonuna yeni bir stil getirecek.

Retro desenlerin rengarenk dokularla buluştuğu ürünlerden oluşan yeni Direct Message x English Home koleksiyonunu Deniz Marşan ile yakından tanıyalım!
Tüm bu ürünleri de seçili English Home mağazalarından ve englishhome.com’dan inceleyebilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply