Deniz Esintisi Sofralarınıza Gelsin

Yaz mevsiminin deniz kokan sıcacık esintisini, 2021 Marine Yaz Koleksiyonumuzun en özel mutfak ürünleri ile sofralarımıza konuk ediyoruz.

https://www.englishhome.com/sofra/

Sevdiklerinizle birlikte keyifle oturacağınız sofralarınıza; desenleriyle göz dolduran Little Fishes Tabakları, paslanmaz çelik yapısıyla Pinoli Çatal Bıçak Takımı, şıklığı ile de Rich Meşrubat Bardakları eşlik ediyor. Servis tabaklarından, pasta tabaklarına, kaselerden, peçetelere kadar marin uyumunu bir bütün olarak sofranıza taşıyabilirsiniz. Hasır amerikan servisleri ve dekoratif yaz ürünleri ile de bu uyumu taçlandırabilirsiniz…

https://www.englishhome.com/sofra/tabak/

Pinoli Çatal Bıçak Takımının güçlü paslanmaz özelliği, zarif gümüş rengi yaz sofralarımızın artık olmazsa olmazı… Sade deseni sayesinde, her renk ve desen tabaklarınızla kombinleyerek sofranızda zamansız bir iz bırakabilirsiniz.

https://www.englishhome.com/sofra/catal-bicak-kasik/

Kristal ruhunu sofralarında hala yaşatanlardanız. Rich Cam Bardak serisinin hem meşrubat hem de kadeh formu sayesinde sofranıza en uyumlu bardakları seçerek, ışıltılı bir masa yaratabilirsiniz.  

Siz de deniz esintisi sofralarınıza gelsin istiyorsanız, sizler için hazırladığımız videoyu izleyebilir ve yaşam alanlarınıza yaz ruhunu taşıyabilirsiniz. Keyifli Seyirler!

https://www.englishhome.com/evlerde-yenilik-zamani/