Coastal 2022 Yaz Koleksiyonu

Doğanın yalın tınılarından ilham alarak hazırladığımız Coastal 2022 Yaz Koleksiyonumuz ile tanışın. Bu özel koleksiyonumuz sürdürülebilir ve doğaya zarar vermeyen malzemelerden üretilen parçalarla oluşturulmuştur.

Doğanın sıcacık tınılarından ilham alarak hazırladığımız Coastal koleksiyonumuz, bu yaz evlerinize farklı bir hava katacak. Doğanın en güzel renkleriyle yaratılan nevresim setleri, yatak örtüleri, kırlentler yaşam alanlarınıza yepyeni bir soluk getirecek.

Coastal koleksiyonu ile şık yaz kahvaltıları artık çok daha keyifli. Koleksiyondaki birbirinden farklı desenli ürünleri ister takım olarak, ister ayrı ayrı olarak birlikte kullanabilirsiniz. Özgür ruhunuzu sofranıza dilediğiniz gibi yansıtabilir ve muhteşem sunumlar oluşturabilirsiniz.

Koleksiyonumuzdaki her bir parça yazın büyülü atmosferini evinize taşıyor. Vazolar, fincanlar, peştamallar, sofra ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Coastal koleksiyonu, tüm sıcaklığı ile yaşam alanlarınıza konuk oluyor.

Yazın en güzel zamanlarını evinizde keyifle geçirmenizi sağlayan ve her günü bir tatil tadında yaşatacak olan koleksiyonu englishhome.com’dan ve English Home mağazalarımızdan inceleyebilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply