Evlilik Listesinin Olmazsa Olmazları

Çeyiz; kökeni yüzyıllar önceye dayanan ve özellikle Anadolu’da çok da önemli olan sevilen bir gelenektir.
Yepyeni bir hayata başlamak için atılan o ilk adımda, birçok ev ihtiyacı oluyor. Düğün mevsiminin yavaş yavaş başladığı şu sıralar çiftleri çeyiz listesi hazırlama telaşı sardı. 🙂
Çeyiz listenizi oluştururken, evlilik listenizde olması gereken parçaları sizler için hazırladık.
Çeyiz listemizde bulunan ürünler ve daha fazlasını englishhome.com’dan ve English Home mağazalarımızdaki çeyiz masalarımızdan ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar. 🙂

Yatak odanızda şıklığı arttıran en önemli parça kuşkusuz ki yatak örtüleri. Özellikle pastel tonlu ürünler seçmeniz her renk yatak odası takımına uyum sağlayacaktır. Quill Stonewash Yatak Örtüsü’nün her döneme uyumlu deseni, muhteşem tarçın rengi çeyiz listenizin ilk sırasında yer alacak.

Çeyizinizde yemek takımlarını seçerken hem günlük kullanıma hem de özel davetlerinizde kullanabileceğiniz takımlar seçebilirsiniz. Böylece mutfağınızda da alan açılmasını sağlayabilirsiniz. Yemek takımını seçerken takımda olmasını istediğiniz parçaların eksiksiz olmasına özen gösterebilirsiniz. Uzun yıllar kullanabilmek için de zamansız tasarım ürünler seçebilirsiniz. Rengi ve özel detaylarıyla sofranızda şık bir tercih arıyorsanız, Galia Goldie Bone Porselen 12 Parça Yemek Takımı’mızı evlilik listenize ekleyebilirsiniz.

Bir sofrayı sofra yapan ve en özel parçalarından biri olan çatal bıçak takımlarıdır. Rengi ve deseniyle yine yemek takımında olduğu gibi her sofra da kullanılabilir olması çok önemlidir. Makinada yıkanabilir olabilmesi işinizi her daim kolaylaştıracaktır. Özellikle saklama kutusu olması kolay muhafaza etmenizi sağlar. Pinoli Paslanmaz Çelik 18 Parça Yemek Çatal Kaşık Bıçak Takımı bu konuda bizim için çok özel bir parça… Paslanmaz çelik yapısı, her yemek takımına uyum sağlayan gümüş rengi ve damgalı tasarımı ile çeyizinizin vazgeçilmezi olacak.

Lezzetli yemeklerinizi keyif dolu pişirmeniz için tencere setleri mutfağınızın kalbidir. Yemeklerinizin besin değerlerini kaybetmeden pişiren ürünleri tercih etmelisiniz. Seçtiğiniz setiniz tüm ocaklarda kullanılabilir olması pratiklik sağlarken, zamansız renk tercihleri yaparak da mutfağınıza şıklık katabilirsiniz. Bu konudaki önerimiz; Oslo Granit 5 Parça Tencere Seti. Yanmaz yapışmaz granit yüzeyi ısıyı eşit dağıtarak yemeklerinizi çok lezzetli olmasını sağlar. Asil siyah rengi ile de bu şıklığı mutfağınızdan sofranıza taşıyabilirsiniz.

Özenle seçtiğiniz hatta banyo dekorasyonunuz ile kombin yaptığınız bornoz setlerimizde sıra. 🙂 Günün yorgunluğunu attığımız, dilediğimizce keyif yaptığımız banyomuzda duygu hep sürsün istiyoruz. Bunu yumuşacık bornoz setleri ile sağlamak mümkün. Cut Work Fistolu-Ketenli 4’lü Bornoz Seti, natürel renkleri ile dinginlik sağlarken, pamuk keten karışımı dokusu ile kendinizi hep özel hissetmenizi sağlayacak.

Şıklığı evinin her alanına taşımak isteyenler burada mı? 🙂 Banyo setlerinizde klasik tarzın dışına çıkarak çok daha şık ürünler tercih edebilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Rita 4’lü Banyo Seti’nin göz alıcı gold rengi banyonuza canlılık ve hareket katacaktır.

No Comments

    Leave a Reply