Bir Balkondan Daha Fazlası İçin Öneriler

Bir Balkondan Daha Fazlası İçin Öneriler

Yaz ayında açık havanın verdiği huzur bir başkadır! Balkon veya terasta geçirilen keyifli anları, tatlı tatlı esen rüzgarı düşününce bu huzur ikiye katlanır. Siz de balkon keyfinizi artırmak için yeni dekoratif fikirleri arıyorsanız, English Home ürünlerimizi kullanarak dekore ettiğimiz balkon önerilerimizi inceleyebilirsiniz.

Banded Dokuma Kırlentlerimizin; lacivert, bej, bordo renk seçenekleri ile ahşap mobilyalarınızla mükemmel uyumu yakalayabilir, balkonunuza yalın bir şıklık katabilirsiniz. Unutmayın ne kadar çok kırlent, o kadar çok konfor.

Konforu ve şıklığı bir arada sunan Cotton Diamonds Dokuma Puf ailesi ile balkon dekorasyonunuza yepyeni bir soluk getirebilirsiniz. Geometrik desenlerin ortama kattığı yüksek enerji sayesinde keyifli yaz akşamları sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.

Bir balkonun olmazsa olmazı tabi ki bitkiler ve fenerler… Bitkilerinizi kolaylıkla büyütebileceğiniz hasır sepetler, farklı renk ve formlarda fenerler balkonunuzun vazgeçilmezi olacak.

Denizin sonsuz mavisinin, evinizdeki enerjiyi artıracağına inanarak, bu rengi yaz temalı ürünlerimizde ve özellikle vazolarımızda çokça kullandık. Summer Time Vazomuz ile rengarenk çiçeklerinizi evinizin her köşesinde kullanabilir, balkonunuza da ayrı bir canlılık ve şıklık katabilirsiniz.

https://www.englishhome.com/evlerde-yenilik-zamani/

Galiba biz tüm yazı balkonumuzda keyifle geçireceğiz.
Tüm bu önerilerimizi hazırladığımız videomuzda izleyebilir, kullandığımız ürünlere ve daha fazlasına mağazalarımızdan ve englishhome.com’dan ulaşabilirsiniz.