Baharın Enerjisi Evinizde

Mevsim değişikliği en yeni trendleri izleyerek evinize yenilik katmak için mükemmel bir fırsat sunar. Sosyal izolasyon sebebiyle zamanımızı evde geçirdiğimiz bugünlerde, yaşam alanlarınıza aydınlık ve ferahlık katmak sizleri motive edecek. 2020 İlkbahar koleksiyonumuz “Pure Elegance” ile yalın çizgiler ve formlar göze çarparken Art Deco etkiler geometrik ve simetrik şekillerle bu yalınlığı hem destekliyor hem de sanatsal dokunuşlarla hareketlendiriyor.

Koleksiyonumuzun önemli parçası olan çiçeklerin enersiji, baharın kapısını aralayarak evlerinize huzur ve ferahlık getirecek ve yaşam alanlarınızı daha da güzelleştirecek.

Salonunuza Küçük Dokunuşlar

Salonunuzda bulunan mobilyalarınıza uyacak şekilde aksesuarlarınızı, zarifliğin yansıltıldığı koleksiyonumuzdaki bu ürünlerle yenileyebilirsiniz. English Home’un renkli ve birbirinden özel aksesuarları baharı evinize taşıyacak.

Yeşilin ve mavinin salonunuzda yarattığı şıklığı gold detaylarla zenginleştirebilir; manolya, gardenya, kamelya ve lalelerle hoş bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Baharın gelişini simgeleyen önemli detaylardan biri de kuş cıvıltıları. Salonunuzu çeşitli renklerde ve modellerde bulunan kuş biblolarımızla süsleyebilir, evinize bahar havasını yansıtabilirsiniz.

Küçük ama etkili değişim için kullanılan kırlentler, salonlarınızın havasını değiştirecek önemli ürünlerden. Konforun yanında dekoratif olarak da tercih edilen kırlentler hem desenleri hem de renkleriyle salonunuza keyif ve enerji verecek.

Yatak Odanızda İlkbahar Esintileri…

Yatak odanızda ilkbahar esintilerini yansıtmanın ilk adımı kalın battaniyeleri, yorganları hurçlara koyarak kaldırmak.

Açık tonlardaki nevresimler ve pikelerle yatağınızı süslemeye başlayabilirsiniz. Manolya, palmiye gibi çiçek desenlerinin hakim olduğu nevresimler ve pikeler içinizi ferahlatacak.

Birbirinden renkli ve farklı tasarımlarıyla çerçevelerimiz odanıza farklı bir hava katacak. Huzuru yakalayacağınız odanızda, güzel anılarınızı görmek sizleri gülümsetecek.

Banyonuzda Küçük Dokunuşlar

Banyonuzda küçük değişiklikler yapmak istiyorsanız aksesuarları gözardı etmemek gerekir. %100 pamuk çiçek desenli English Home havlularımızı banyo aksesuarlarıyla kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Banyoda olmazsa olmazlardan biri de güzel kokular… Kokulu çubuklarımız ve mumluklarımız hem görüntü hem de ferahlık anlamında vazgeçilmeziniz olacak.

Sade ve şık görüntüye sahip yeni koleksiyonumuzdaki banyo paspaslarımızla dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.