Arzu Sabancı x Englısh Home

Arzu Sabancı ve English Home birlikteliği, yepyeni bir koleksiyonla devam ediyor. Yazın neşesini sofralara taşıyacak bu koleksiyon tüm ilhamını denizden alıyor. Arzu Sabancı’nın denize olan sevgisi kreatif bakış açısıyla bir araya geldiğinde ortaya çıkan koleksiyonda, yemek takımlarından tekstil ve cam ürünlere kadar uzanan seçenekler yer alıyor.

Mercan desenin, midyelerle buluştuğu “Coral” koleksiyonunda hakim olan kırmızı ve gri renkler, tabaklardan masa örtüsü ve peçetelere kadar farklı ürünlerin detaylarında karşımıza çıkıyor. Ekmek ve pasta tabaklarında ise midye, deniz atı gibi figürler mavi dokunuşlarla sofraya bambaşka bir hava katıyor.

Kış koleksiyonunda gri, beyaz ve gümüşün zamansız etkisinin hissedildiği ve Arzu Sabancı’nın her bir parçasını büyük bir özenle belirlediği Grace koleksiyonu, bu kez karşımıza “navy” modeliyle çıkıyor. Geometrik figürlerin lacivert ile buluşmasının en şık şekilde yansıdığı koleksiyon, özenli sofraların vazgeçilmezi oluyor.

Sezonun bir diğer sürprizi de her iki koleksiyonla uyumlu renklerde tasarlanan mum koleksiyonundan oluşuyor. Farklı kokulardaki mumlar, yaz gecelerine bambaşka bir esinti getiriyor.

Arzu Sabancı X English Home koleksiyonunda ayrıca rattan bardak, supla, peçetelik, vazo gibi ürünlerin yanı sıra cam bardak koleksiyonları da dikkat çekiyor.

Koleksiyona seçili English Home mağazalarının yanı sıra www.englishhome.com‘dan ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply