2022 İLKBAHAR FLOWERTOPIA

Flowertopia temasının hikayesi içimizdeki yoğun duygulardan ilham alıyor. Baharla beraber dışarıda tüm coşkusuyla uyanan doğayı yaşamın duygusunun geçmişimizle de bağlantı kurma isteğiyle birleşmesi ütopik bir etki yaratıyor. Bu ütopyayı canlı renklerle gerçekleştiriyoruz.

Where flowers bloom, so does hope. – Lady Bird Johnson

Earth laughs in flowers. – Ralph Waldo Emerson

Sözlerinde vurgulandığı üzere çiçekler doğanın bizi en motive eden, evlerimize de girebilen tek parçası ve mutlu olma çabamızın sadık destekçileri olarak şimdiye kadar tüm English Home koleksiyonlarında olduğu gibi baş rolü oynuyorlar. Şimdiki en büyük farkı soyut bir seçki ve renklerin dili olması…

Flowertopia koleksiyonuyla, yaşam alanlarında küçük dokunuşlarla büyük keyifler yaşanacak. Soyut çiçeklerin enerjisini mutfaklarınızdaki porselenlerle yemek masalarınızı süsleyecek. Kahve saatlerinizde çıtır çiçek desenlerinin yer aldığı fincanlarla buluşmalarınız çok heyecanlı geçecek.

Soyut çiçeklerinin rengârenk tonlarının English Home ürünleriyle buluşmasıyla her ortamınızda gününüzü iyi geçirmenizi sağlayacak. Minimal çiçek esintileri ise, stilize edilmiş çiçeklerin canlı tonları ruhunuza işleyecek ve zarif desenlerle yaşam alanlarınızı canlandırmaya yetecek.

Çiçeksi rengarenk bir tema olarak kullanılan Flowertopia, canlı çiçek tonlarındaki renklerle yaşam alanlarınızda yepyeni bir ambiyans yaratacak.

 Gelin mükemmel renklerin dans ettiği bir ev hayal edelim. Bu hayallerine eşlik edecek Flowertopia Spotify listemize de kulak vermeyi unutma. 🙂 
Çünkü her zaman #EvimizdeKeyfimizBilir!

https://open.spotify.com/playlist/7rFDAplAKrGF6amzoLTCOP?si=cbbc74b6a6c04eb5&nd=1

No Comments

    Leave a Reply