Yaz Esintisini Sofralarınıza Taşıyacak İpuçları

Haziran ayının artık gelmesiyle, sofralarımızda yansıtmak istediğimiz yaz esintilerini oluşturmanın tam zamanı!
Gelin bu ipuçlarını birlikte bakalım. 🥰

Özellikle yaz sofralarının en önemli parçası; canlı ve rengârenk çiçekler. Bu çiçekleri yazlık dokulara sahip hasır vazolarda sergileyebilirsiniz. Dilerseniz cam kavanozlarınızı vazo olarak da kullanabilirsiniz.
Çünkü; #EvimizdeKeyfimizBilir! 😍

Tek tip yemek takımlarından sıkılıp, yaz aylarında sofranızda fresh bir görüntü yaratmak mı? 😌
Farklı desenlere sahip marin temalı tabakları bir arada kullanarak dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz. Coastal Collection’un en gözde parçalarından Coastal Stripe Porselen Serisini inceleyebilir ve bu şıklığa ortak olabilirsiniz.

Farklı boyut ve formlardaki yalın hatlara sahip bardaklarla yazın sıcaklığını ferahlatacak bir dokunuş yaratabilirsiniz. Meşrubat bardaklarını ve kadehleri bir arada kullanmak sofranızın zarafetini arttıracaktır. Alin Kristal Meşrubat Bardağını farklı bardaklarla ya da 3’lü setiyle birlikte kullanabilirsiniz. Masanız her haliyle şık olacaktır.

Ceviz sunum tahtalarını ve ceviz servis setleriyle bir arada kullanmak natural masanızla bir bütün oluşturacaktır. Noix ve Nuez Ceviz Sunum Tahtalarının şık formu, marin desenlerin yarattığı yazlık hissini güçlendirecek ve güzelleştirecektir.

Ceviz görünümünden bahsetmişken bambuyu unutmak olmaz. 😊
Sofralarınızda bambuya yer vererek sağlıklı bir ortam yaratırken, yalın ve doğal görünümü destekleyebilirsiniz.
Sole Bambu Değirmenlerin farklı ebatları, sofranızın ve mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası olacak.

Yaz aylarındaki eşsiz güneş kokusuna eşlik edecek parçalarla devam edelim…
Muhteşem koku notalarıyla yemek saatlerinize eşlik edecek Soft Gardenia Mum ve Soft Gardenia Kokulu Çubuklar farklı duyularınızı harekete geçirecektir.

Yaz esintisini sofralarınıza taşıyacak bu parçaları ve daha fazlasını English Home mağazalarımızdan ve englishhome.com’dan ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply