Müge Boz’la Keyifli bir Sohbet

Hepimizin ekranlardan ve sosyal medyadan severek takip ettiği sevgili Müge Boz’un evine konuk olduk.  Eklektik tarzda oluşturduğu renkli yaşam alanını ve sevdiklerini ağırladığı şık sofra seçimlerini inceledik.

Evin salonu hepimiz için olduğu gibi onun için de bir buluşma ve dinlenme noktası; Kısacası kocaman bir hayat…
Hem bohem hem de vintage parçaların kullanıldığı salonda renk, desen ve doku uyumlarına çok önem verilmiş.

Canlı ve taze çiçeklerin mis gibi kokusu tüm evin havasını değiştirirken; English Home’un hasır sepetlerinin saksı olarak kullanılması, bizce çok sıcak ve enerjik bir atmosfer sağlamış.

/

Sevdiklerine şık ve kalabalık sofralar hazırlamayı çok seven Müge Boz, yemek tabaklarında farklı parçaların birbiriyle olan uyumuna da bayılıyor. Özellikle sunumlarında mavi tonlara yer vererek bu renk uyumunu sofrasından tüm evine taşıyor… Porselen vazolarımız içerisinde kullandığı canlı çiçeklerle ise görselliği ön planda tutuyor.

Müge Boz’la gerçekleştirdiğimiz bu samimi ev ziyaretini, Youtube kanalımızdan hemen izleyebilirsiniz. Üstelik favori parçalarından oluşan, zarif English Home ürünlerine mağazalarımızdan ve englishhome.com adresinden ulaşarak, bu şıklığı kendi evinize de yansıtabilirsiniz.

https://www.englishhome.com/ev-yasam/