Yeni Yıla Masalsı Bir Yolculuk!

2021’e sayılı günler kaldı! Bir yandan evimizi yılbaşı dokunuşlarıyla yenilerken, bir yandan da kendimiz ve sevdiklerimiz için yeni yıl hediye seçeneklerini düşünmeye başladık. Her sene olduğu gibi yılbaşına en çok yakışan ürünlerle hazırladığımız yeni yıl temamız mağazalardaki ve englishhome.com’daki yerini aldı. Bu yazımızda yeni koleksiyonumuz “A Winter’s Tale” ile sizleri sıcacık bir kış masalına davet ediyoruz.

2020 yılbaşı koleksiyonumuz ile yeni yıl ruhunu salondan mutfağa, yatak odasından banyoya evinizdeki tüm yaşam alanlarınıza yansıtabilirsiniz. Koleksiyonda gece ve gökyüzünün sonsuzluk hissinden ilham alan mavi beyaz tonlara yıldızların parıltılı ışıkları eşlik ediyor. Özellikle yılbaşı ağacı süsleri, dekoratif mumlar ve kar kürelerinin ön plana çıktığı koleksiyonda eviniz bu yılbaşında her zamankinden daha çok göz kamaştıracak.

Koleksiyonun en iddialı parçalarından mutfaksofra ürünlerimiz ise yeni yıl sofranıza şıklık ve zarafeti birada sunacak. Renkleri ve ışıltılı dokusu ile sizi lüks bir davet sofrasında hissettirecek bardak, tabak, kek standı, sunum tabakları ve daha fazlası için ürünlerimizi incelemeyi unutmayın.

Yeni yılın sihirli atmosferini yatak odasına taşımak isteyenler için yılbaşı motifleriyle hazırlanmış flanel nevresim takımlarından, sıcacık bir uykuya davet eden battaniye çeşitlerimiz mağazalarımızdaki ve englishhome.com’daki yerlerini aldı.  

Yatak odasından, salona, banyodan mutfağa, yılbaşına yakışır eğlenceli çorap çeşitlerinden, masalsı bebek çocuk ürünlerine kadar sayısız hediye seçeceği bu sene de sizleri mağazalarımızda ve englishhome.com’da bekliyor. Yeni başlangıçlar için en güzel hediye seçeneklerini incelemek, eviniz için en şık yılbaşı aksesuarlarını keşfetmek için sizi yeni koleksiyonumuzla tanışmaya bekliyoruz. Umut dolu yeni bir yıla English Home’la!