Sanattan İlham Alan Bir Koleksiyon… Artıstıc Journey

2020-21 Sonbahar/Kış koleksiyonu Artistic Journey ile sanat ve doğanın eşsiz çizgilerinin buluştuğu sanatsal bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Çiçek formlarının artistik bir bakış açısıyla yorumlandığı koleksiyonda, salondan mutfağa, banyodan yemek odasına kadar tüm yaşam alanlarınıza ilham verecek parçaları bu koleksiyonda bulabilirsiniz.

Resim sanatındaki farklı akımlardan beslenen ve modern desenlerin çıkış noktasını oluşturduğu koleksiyonda her ürün birer sanat eseri niteliğinde… Koleksiyonda Miro, Kandinsky, Georgia O’Keefe ve William Morris başta olmak üzere soyut resmin öncülerinin dokunuşlarını taşıyan mutfak ürünleri, zarif aksesuarlar ve daha fazlası evinizdeki yerlerini almaya hazırlanıyor.

Sonbahar-Kış sezonuna yakışan renk tonları, sanatsal ruhu destekleyen fırça izleri, çizimler ve boya damlaları birleşerek adeta bir sanat galerisindeki birbirinden değerli tabloları andırıyor. Artistik dokunuşların öne çıktığı tepsiler, çay ve pasta takımları sunumlarınızda göz kamaştırırken, cennet kuşu çiçeğinin sıra dışı formundan ilham alan nevresim takımları ise yatak odanıza bambaşka bir soluk getirecek.

Sanat dolu bu koleksiyonda geniş bir ürün yelpazesi ile evinizin her alanına yakışacak parçaları bulmanız mümkün. Yatak odası ürünlerinin yanı sıra mutfak, banyo, salon ürün gruplarında da oldukça iddialı olan bu koleksiyonu keşfetmeniz için sizi mağazalarımıza ve   www.englishhome.com sitemize bekliyoruz.