2020-2021 SONBAHAR/KIŞ “ARTISTIC JOURNEY”

English Home, 2020-2021 Sonbahar/Kış sezonunda bizleri sanat ve doğanın eşsiz çizgilerinin buluştuğu sanatsal bir yolculuğa çıkartıyor. Çiçek formlarının artistik bir bakış açısıyla yorumlandığı koleksiyonda, salondan mutfağa, banyodan yemek odasına kadar bir evin tüm bölümlerine ilham verecek parçalar bulunuyor.

Insert için tıklayınız.

Resim sanatındaki farklı akımlardan kült isimlerin eserlerinin çıkış noktasını oluşturduğu “Artistic Journey” koleksiyonunda, servis malzemelerinden dekoratif parçalara her ürün birer tasarım objesi niteliğini taşıyor. Koleksiyonda Miro, Kandinsky, Georgia O’Keefe ve William Morris başta olmak üzere soyut resmin öncüleri ile Bauhaus ekolü, eklektik kombinasyonlarla sıra dışı ürünlere ilham oluyor. Böylelikle, yaşam alanlarına sanatın eşsiz güzelliklerinden esinlenilen dokunuşlar yapılmasını sağlayacak ürünler ortaya çıkıyor.

Desenler bu sanatsal ruhu destekleyecek şekilde fırça izleri, kara kalem ve boya damlaları formatında; kompozisyonlar ise birer paleti, hatta tabloyu andırırcasına paneller halinde karşımıza çıkıyorlar. İsimlerini, tasarımlarında esinlenilen sanatçıdan ya da çiçeklerden alan Georgia ve Paradise Flowers tepsiler, işlevleriyle birlikte güzellikleriyle de sunumları zenginleştiriyor. Onlara, ayaklı formlarıyla dikkat çeken Rolena cam meyvelikler eşlik ediyor. Porselen fincan takımları, kahve eşliğindeki sohbetlerin keyfini bu sanatsal atmosfere uyumlu hale getiriyor. Dekoratif objeler tıpkı birer heykel gibi, detaylarıyla tüm dikkatleri kendilerine çekiyor. Protea ve cennet kuşu çiçeklerinin sıra dışı formları, nevresim setleri üzerindeki desenlerle yatak odasına taşınırken; tüm yaşam alanlarının bu artistik yaklaşımla tamamlanabileceğini gösteriyor.

Sanat dolu koleksiyonda geniş bir ürün seçkisi sunan Yatak Odası Grubu’nun yanı sıra her biri birbiriyle kombinlenebilen Sofra, Mutfak, Salon, Aksesuar, Banyo ile Bebek/Çocuk gruplarındaki ürünlerle bir evin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Ayrıca, English Home bu sezon genişlettiği farklı desen ve ölçülerdeki halı koleksiyonuyla da oldukça iddialı.