2021 MARINE COLLECTION

English Home’un 2021 Yaz Koleksiyonu; sahilde yapılan pikniklerin ilham verdiği dingin yaşamdan alınan keyif ve çocuksu nostaljinin yaşatıldığı ürünlerle dikkat çekiyor.

Yaşamdan zevk alan ancak mantığı da elden bırakmayan bakış açısıyla hazırlanan koleksiyonda yalın motifler, zamansız ve modern bir görünümle ortaya çıkıyor. Sade etkisiyle marin ve grafik kompoziyonlar yaz mevisiminin tüm canlılığını yansıtıyor.

Çocuksu ruhun simgesi pop tarzı; neon pastellerle birleşerek emaye, metal, melamin ve plastik gibi dışarı kullanımına uygun malzemelerle vücut buluyor. Dondurma ve şekerlemelerin eğlenceli motifleri de koleksiyona farklı bir dokunuş katıyor.

En dikkat çeken parçalarıyla ferahlatıcı etkiye sahip marin ürünleri koleksiyonun mihenk taşını oluşturuyor. Balık desenleri, deniz kabukları, dümen, çapa, halat gibi deniz unsurları pikelere, yatak örtülerine, kilimlere, kırlentlere, çeşitli sofra & mutfak ürünlerine, banyo halılarına ve birbirinden güzel aksesuarlara ilham oluyor.

Lacivert, kırmızı, beyaz marin renkleri olarak öne çıkarken; neon pastel pembe, yeşil ve sarı koleksiyonun bütününü kapsıyor.

English Home, yaşam alanlarınızı yenileyecek kaliteli, şık ve modaya uygun ürünlerle bu yaz sizi rengarenk bir dünyayla buluşturuyor.