2021 ilkbahar-yaz creatıve sımplıcıty

English Home’un 2021 İlkbahar-Yaz Creative Simplicity koleksiyonu, sade ve yaratıcı formlarla karşınıza çıkıyor. Gün ışığına kontrast oluşturan gölgelerin motiflerinden esinlenen ve sadelikten ilham alarak oluşturulan koleksiyon, yaşam alanlarınıza ilkbahar enerjisini getirecek modern parçalardan oluşuyor.

Yaz güneşinin aydınlığında parlayan ve onun sıcaklığına karşı ferah bir his verecek tarzda tasarlananan ürünler; sade ve doğal renkli siluet çiçek motiflerini barındırıyor. Koleksiyonda hayatımızda hep var olan fakat gözle göremediğimiz mikro organizmalardan esinlenilmiş çiçek motifleri; Afrika zambağı, alium, karahindiba tohumu, lavanta, ortanca, yabani hardal ve mabet ağacı yaprakları English Home’un floral dünyasını sezona uygun yeni bir ruhla destekliyor. Zarif taç yaprak formunda tasarlanan desen ve objeler de bu etkiyi güçlendiriyor.

Mavi ve lila tonlarındaki doğal renkler ve sezon rengi olarak öne çıkan kivi yeşili özgün bir floral etkinin kapılarını aralıyor. Dikkat çeken motifler, tıpkı gölgelerin anlık değişmesi gibi akışkan formlar içeriyor. Koleksiyonun organik formları desen ve objelere ilham olurken aynı zamanda çocuk koleksiyonlarına da kaynak oluyor.

English Home, yatak odasından banyoya, mutfak ürünlerinden dekorasyona yaşam alanlarınızı yenileyecek kaliteli, şık ve modaya uygun ürünlerle bu sezon da yepyeni bir dünyanın kapısını aralıyor.