Modern Yatak Odası Kombinleri

Evinizde kendinizi rahat, konforlu ve iyi hissetmeniz, yaşam kalitenizi artıran en önemli unsurlardır. Yatak odası ise dekorasyonu ile evinizde sizi en iyi tanımlayan yaşam alanlarının başında geliyor. Yatak odanızı küçük dokunuşlarla modern bir odaya dönüştürmeniz için birbirinden güzel ürünlerimizi sizler için derledik.

Yaz günlerinin pozitif etkisiyle güne uyanmak isteyenler için güneşin sıcacık renk paletinden yola çıkan turuncu, kızıl, kahvelerden oluşan bir oda dizayn ettik. Şal desenlerinin ön planda olduğu çok amaçlı yatak örtümüz ile kombinlenen yumuşacık püskül detaylı kırlentler odanıza yazın tüm enerjisini yansıtacak. Bambu detaylı yatak başı kullanılarak sergilenen yatak odası ürünlerimiz odanıza modern bir etki yaratacaktır.   

Eski dönemlerden hatırladığımız ama şimdi yeniden karşımıza çıkmaya başlayan hazeryan ve rattan dokular özellikle yatak odası tasarımlarında karşımıza çıkıyor. Onlara en güzel eşlik edenler ise sade renk tonlarının hakim olduğu şal desenli ve %100 pamuklu nevresim setleri… Yumuşacık dokuları ile odanızla bütünleşen nevresim ve çarşaf ürünlerimizin yanında kullanabileceğiniz yatağınızın üzerinde veya koltuğunuzda değerlendirmenizi önerdiğimiz çiçek desenli kırlent çeşitlerimizi de incelemeyi unutmayın.

Modern odaların tamamlayıcısı jüt kilim çeşitlerinde ise özellikle geometrik desenler ön plana çıkıyor. Naturel dokuların farklı ebatlarda çalışıldığı kilim çeşitleriyle yatak odanıza en çok uyanı bulup, odanıza yepyeni bir soluk getirebilirsiniz.

Yatak odası aksesuarlarının başında mutlu anılarınızı saklayabileceğiniz resim çerçeveleri, şık kabartma desenli abajurlar ve dekoratif vazolar yer almaktadır. Pastel tonlarındaki aksesuarların modern dokunuşlarla harmanlanmış odanıza çok yakışacağına eminiz. English Home’un birbirinden farklı yatak odası grubu ürünlerini ve aksesuar çeşitlerini incelemek için sizi mağazalarımıza ve websitemize bekliyoruz.