Plaj Modasına Uygun Ürünler

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte herkes yapacağı tatilin hayalini kurmaya başladı. Tüm yılın yorgunluğundan arınmak, bol bol dinlenmek ve eğlenmek isteyen tatilcilerin yanından ayırmak istemeyeceği plaj ürünlerimizi sizler için hazırladık.

Havuz ve deniz deyince olmazsa olmaz ürünlerden biri olan English Home’un %100 pamuk plaj havluları tam size göre. Yanınızda en az 2 adet bulundurmanızı tavsiye ettiğimiz plaj havlularımızın birini şezlonga serebilir diğerini ise kurulanmak için kullanabilirsiniz. Çeşit çeşit desenli plaj havlularımız renkleriyle içinizi ferahlatacak.

Kadınlar için neresi olursa olsun güzel kıyafetler giymek, aksesuarlar takmak oldukça önemli. Plajda ya da havuz başında gün boyu rahat hareket etmenizi sağlayacak konforlu ve şık plaj terliklerimiz, yanınıza mutlaka almanız gereken ürünlerimizden biri. Renk renk plaj terliklerimizle, kıyafetlerinize uygun kombinleri kolayca yapabilirsiniz.

Plaja giderken güneş kremi, plaj havlusu, gözlük, yedek kıyafet gibi yanınızda götürmeniz gereken ürünleri koyabileceğiniz kullanışlı bir plaj çantasına ihtiyacınız bulunuyor. Sezonun modasına uyum sağlayan English Home’un modern ve özgün tasarımlı plaj çantalarıyla tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Plaj çantasının içine koyacağınız English Home’un makyaj çantaları da kurtarıcı ürünlerinizden biri olacak. Krem, bronzlaştırıcı, telefon gibi gerekli ihtiyaçlarınızı koyabileceğiniz küçük çantalarımız işinize çok yarayacak.

Vazgeçemeyeceğiniz daha birçok plaj ürünümüzü keşfetmeniz için mağazalarımıza ve www.englishhome.com sitemize bekliyoruz!