Küçük Detaylarla Büyük Farklar Yaratın!

Şık, elegan, zarif bir yaşan alanı herkesin hayali…
Bu hayali gerçekleştirmek isteyenlere, evlerinde küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar yaratacak ipuçları hazırladık. Keyifli okumalar.

Yaşam alanlarımızın temel ihtiyaç noktası olan mutfaklar, geniş ya da küçük fark etmeksizin zamanımızın önemli bir kısmını geçirdiğimiz bir yer… Bu alanı daha şık hale getirmek için, davlumbaz ile fırını aynı renkte seçebilir, ahşap dolaplarınız var ise bu görüntüyü yine ahşap mutfak gereçleri, hardal tonlu mutfak ürünleri ile destekleyebilirsiniz. English Home Isidora Emaye Demlik’in sımsıcak turuncu rengi ve zamansız tasarımı ile mutfağınızda fark yaratabilirsiniz. 

İsterseniz yazın açık hava keyfi, isterseniz de kışın kış bahçesi…
Koltuk şallarınızı sandalye üzeri dekorasyonunda kullanabilir, şallarınıza uyumlu kırlentlerinizle keyfinizi katlayabilirsiniz. Böylelikle balkonunuzda ve terasınızda sıcak, samimi bir ortam olmasını sağlayabilirsiniz. English Home’un ışıltılı kupaları ile kahve keyfinize keyif katabilir, balkonunuzun ve terasınızın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Evinizdeki havayı değiştirmeye küçük dokunuşlar yeter. Birbirinden özgün aksesuarlarla şık bir görünüm elde etmek işte bu kadar kolay. Farklı boyutlu kar kürelerini, yeni yılın vazgeçilmezi kokina buketleriyle sergileyebilirsiniz. English Home’un LED’li, müzik kutulu ve birbirinden farklı kar küreleri ile yeni yıl coşkusunu evinize taşıyabilirsiniz.

Dilerseniz romantik bir akşam yemeğinde, dilerseniz evinizin farklı alanlarında dekoratif olarak kullanabileceğiniz ışıltılı mumlar içinizi ısıtsın. English Home’un rengarenk mumlarıyla evinizin havasını değiştirerek, mis gibi kokan, huzurlu bir köşe elde edebilirsiniz.

Yılbaşına dair hazırladığımız önerilerimizi yeni videomuzda izleyebilir, kullandığımız ürünlere ve daha fazlasına mağazalarımızdan ve englishhome.comdan ulaşabilirsiniz.

No Comments

    Leave a Reply