Kış Aylarında Salonunuzu ve İçinizi Isıtacak İpuçları

Kış mevsimini yoğun yaşadığımız şu günlerde, yaşam alanlarımızın sıcaklığını artırmak ve renkli dekorasyon önerileri ile içimizi ısıtmak mümkün. Sizler için küçük ipuçları hazırladık. Keyifli okumalar.

Kış dokularına sahip kırlentlerinizin arasına renkli tonlarda kırlentler ekleyerek salonunuzda hareketli ve renkli bir görünüm yakalayabilirsiniz. Peluş kırlentlerle birlikte, dokuma kırlentleri kullanmak evinizin havasını bir hayli değiştirecek. 🙂

Koltuk önü sehpalarınızda gold detaylı vazolar, tepsiler ve dekoratif aksesuarlar kullanarak salon şıklığınızı artırabilir, kokulu mumlarla da bu mükemmel atmosferi taçlandırabilirsiniz.

Soğuk kış günlerinde hem sevdiklerinizi hem de kendinizi tatlı kaçamaklarla şımartmak isteyebilirsiniz. Şık, yalın ve ışıltılı katlı servis ürünleri bu keyfinize eşlik etsin.

Salon raflarınızda kitaplar, renkli mumlar, hasır sepetler ve vazolarla renkli bir görünüm elde edebilir, farklı boyutlardaki dekorasyon ürünleriyle dinamik bir kompozisyon oluşturabilirsiniz.

Renkli salon dekorasyonunda yine renkli french pressler kullanarak doğal ve sıcak görünümü artırabilir, kış çay saatlerinize modern bir dokunuş katabilirsiniz.

Kış keyfiniz için hazırladığımız önerilerimizi yeni videomuzda izleyebilir, kullandığımız ürünlere ve daha fazlasına mağazalarımızdan ve englishhome.comdan ulaşabilirsiniz. 🙂

No Comments

    Leave a Reply