Evinizde Bohem Esintileri

Özgür bir ruhla iç mekanlar tasarlamak, rengarenk ve sıra dışı bir yaşam alanı oluşturmak isteyenlerin tercihi genel olarak bohem tarz oluyor. Doğu esintisi taşıyan desenler, doygun ve sıcak tonlarla şık bir bohem tarzı oluşturmanız için yeni koleksiyonumuzdaki Bohemian Summer ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Gücünü motiflerden, renklerden ve kuralsızlıktan alan bohem dekorasyon sayesinde evinizde bambaşka bir tarz yaratabilirsiniz. Rengarenk kırlentler, halılar, kilimler, nevresimler ve daha birçok ürünümüzle evinize farklı bir hava katabilirsiniz.

Temeli bağımsızlık olan, farklı tarz ve zıt renklerle oluşturulan bohem tarzını öncelikle yatak odanıza taşıyabilirsiniz. English Home’un birbirinden güzel desenli nevresimleriyle odanızda özgün bir stil oluşturabilirsiniz. Turuncu, mavi, mürdüm ve daha birçok renk ve çeşidiyle farklı tasarımlar sizleri bekliyor…

Bohem tarz denildiğinde akla ilk olarak renkli ve motifli ürünler geliyor. Yatak odanızda bütünlük sağlayacak desen desen yatak örtüleri ile uyumsuzluğun uyumunu kendi zevkinize göre yansıtabilirsiniz. Desenlerine ve renklerine hayran olacağınız yatak örtülerimizi keşfedebilirsiniz.

Ev dekorasyonunun en önemli tamamlayıcı ürünlerinden biri olan halı ve kilimler ile farklı bir atmosfer yakalayabilirsiniz. Mobilyalarınız her ne olursa olsun kendi zevkinizi oluşturmak için seçeceğiniz farklı desenli halı ve kilimler ile salonunuza benzersiz bir dokunuş uygulayabilirsiniz.

Zıt renkler ve karışık desenlerin bolca kullanıldığı bohem tarzının her ayrıntısında başka bir farklılık olduğunu göreceksiniz. Rengarenk ve desenli kırlentler, çeşitli bitkiler, duvarlara asacağınız birçok tablo ve resimlerle evinizi süsleyebilirsiniz. Dokusunu ve desenlerini çok seveceğiniz yeni koleksiyonumuzdaki kırlentler dekorasyonunuzun vazgeçilmez parçalarından biri olacak.

Boho dokunuşlarla ortamınızı hareketlendirecek vazolar, mumlar, mumluklar, takılıklar, saksılar ve dekoratif kutularla sanatsal dekorlar yapabilirsiniz. Dev yapraklı bitkilerin, kaktüslerin ve sarmaşıkların olduğu odalarınızda, huzurlu ve sıcak bir ortamı oluşturmak çok kolay olacak!

Ev dekorasyonunuzda birbirinden bağımsız ve uyumsuz parçayı bir araya getirerek eşsiz bir ahenk ile kendi bohem tarzınızı oluşturabilirsiniz. Bir yaşam biçimi olan bohemi; kat kat sererek kullandığınız kilimler, rengarenk minderler, motifli kırlentler, nevresimler, yatak örtüleri ve aksesuarlarla birleştirerek hayalinizdeki tarza ulaşabilirsiniz.

Birbirinden farklı Bohemian Summer ürünlerimizi keşfetmeniz için sizleri mağazalarımıza ve www.englishhome.com’a bekliyoruz!