Englısh Home Evinde Hep Yanında!

English Home farklı desenli sofra ürünleri ile günün her anında evinize konuk olmaya devam ediyor.
Rengarenk kahvaltılıklar ile hazırlanan atıştırmalıklara eşlik eden amerikan servisler, sunumlarınızın hem keyifli hem de şık olmasını sağlıyor. Sofra keyfinize uygun modern tasarımlar, renk ve ebat seçenekleri ile English Home’da sizleri bekliyor.

Çocuklarınızın hem uyku hem de oyun arkadaşları olan dekoratif yastıklar odalarına eğlenceli bir hava katıyor. Unicorn’dan zürafaya, balinadan dinozora kadar alternatif model seçenekleri bulunan dekoratif yastıklar çocuk odalarının vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor.

Günlük yemek sofralarınıza hatta davetlerinize şık bir çatal bıçak takımı arıyorsanız, Lora Paslanmaz Çelik Gold Takım tam size göre. Özel kutusu, 24 ayar altın kaplama elegan görüntüsüyle her sofraya zarif bir görünüm katıyor.

Doğadan ilham alan tasarımlar ile evinizin havasını değiştirmeye ne dersiniz? English Home’un yeni koleksiyonunda öne çıkan zarif kelebek motifi dekoratif ürünlerin de vazgeçilmezi. Farklı ebat seçenekleri ile sunan cam fanuslar evinize çok yakışacak.

Günün yorgunluğunu atmak için sıcacık bir çay hazırlamak mı? Keyfiniz Bilir! English Home’un yeni sezon zarif çizgilerle tasarlanmış gold detaylı çay fincan takımları, her zaman sizinle.

Sabah kahvaltısından, akşam yemeğine, salondan çocuk odasına her an yanında olduğumuz sevgili Buse Terim ile gerçekleştirdiğimiz keyifli videoyu şimdi izleyebilirsiniz. Binlerce ürün çeşidimizi keşfedebileceğiniz yüzlerce mağazalarımızla ve englishhome.com adresimizle siz değerli misafirlerimizin de her zaman yanındayız.


No Comments

    Leave a Reply