Arzu Sabancı x EnglIsh Home

Arzu Sabancı x English Home koleksiyonunun zarif parçaları ile renkli ve ışıltılı sofralar hazırlamak mümkün. Keyifli sohbetlerin edildiği, renkli ve göz alıcı sofralar için bu özel koleksiyonu mutlaka incelemenizi öneririz.

İnce detayları ve elegan duruşu ile English Home müşterilerine yeni ve ayrıcalıklı sofra ürünleri sunan Arzu Sabancı x English Home koleksiyonu farklı zevklere hitap ediyor. Porselen sofra serileri ile uyumlu bardak, masa örtüsü, runner gibi yan ürünlerin de düşünüldüğü bu geniş koleksiyonda; Leaf Porselen Serisi, Grace Porselen Sofra Serisi, Miamor Cam Serisi ve New Bone sunum parçaları öne çıkan ürünler arasında.

Yeşil yaprak motiflerinin kullanıldığı Leaf Porselen Serisi sofranıza ışıltı ve canlılık katarken, gri tonlarının hakim olduğu Grace Porselen Sofra Serisi ise modern çizgileri ile zamansız bir yemek takımı olmaya aday. Miamor Cam Serisi handmade özelliği taşırken, New Bone sunum parçaları ise sofranıza eşsiz bir uyum sağlayacak şıklıkta…

Sevdiklerinizin ve sizin unutamayacağı, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak bu özel koleksiyonu seçili English Home mağazalarından ve englishhome.com’dan inceleyebilirsiniz.